Sider

lørdag 3. desember 2011

Sara Bernhardt



Ingredienser til mandelbunn:
300 g mandler
4,5 dl melis
3 eggehviter


Fremgangsmåte:
Mandlene males og blandes med siktet melis. Pisk eggehvitene stive og bland i melisblandingen. Trill kuler, legg dem på stekebrettet og trykk dem flate. Stek mandelbunnene i forvarmet ovn ved 180 grader i 10-15 min. La bunnene bli kalde før du har på smørkremen.



Ingredienser til smørkrem:
150 g margarin
2 dl melis
3 ss kakao
3 eggeplommer

Fremgangsmåte:
Pisk smør og melis hvitt. ha deretter i kakaoen og til slutt eggeplommene. Fyll deretter en sprøytepose med smørkremen og sprøyt den på mandelbunnene slik at de får en liten topp. Sett dem kjølig til kremen er så vidt stiv.

  

Ingredienser til glasur:
200 g kokesjokolade
25 g delfia

Fremgangsmåte:
Smelt sjokoladen og delfiafettet i vannbad. Når jeg lager vannbad pleier jeg å varme vann i en stor kjele, og når vannet nesten koker skrur jeg ned varmen og setter en mindre kjele i den store. Rør i sjokoladen til den blir helt flytende. Dypp kakene i sjokoladen









2 kommentarer:

  1. Hej,

    Jag jobbar för sajten AlleOppskrifter.no och försökte kontakta dig, men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Matbloggtoppen". http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

    Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta!

    Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

    Gilla oss på Facebook! http://www.facebook.com/Alleoppskrifter

    Med vänliga hälsningar,

    Emilie
    Alleoppskrifter.no

    SvarSlett
  2. Så flotte kakene såg ut:o)
    Dersom du ikke har tatt stilling til forespørselen ovenfor anbefaler jeg å lese denne artikkelen først:
    http://www.matbloggsentralen.com/2012/11/vare-danske-matblogg-kollegaer-boikotter.html?showComment=1354216246638#c41997704345000161
    Jeg har selv meldt meg ut fra alle oppskrifter, og trafikken har økt betraktelig etter utmeldingen. Et paradoks, siden man i utgangspunktet meldte seg inn for å få økt bloggtrafikk!!

    SvarSlett