I dag har jeg hatt familien på besøk, og jeg serverte raclette. Fordelen med raclette er at alt kan lages i forveien, så steker gjestene kjøttet selv.
Noe av det viktigste med racletten er de gode sausene. I dag lagde jeg bearnaise, som var dene eneste varme sausen på bordet og fire kalde sauser som er basert på yoghurt.
Saus 1
2 dl gresk yoghurt
1 dl solbærgele
Saus 2
2 dl gresk yoghurt
1 dl hakkede sylteagurker
Saus 3
2 dl gresk yoghurt
1 most mango
1 banan
Saus 4
2 dl gresk yoghurt
Så mye hvitløk du tåler:)
Kjøttet jeg serverte var oksekjøtt, svinekjøtt og kylling; men det er også godt med sjømat. I tillegg serverte jeg en salat, ost, potetmos, ris, chips og selvfølgelig krydder til kjøttet.
Nydelig!
Noe av det viktigste med racletten er de gode sausene. I dag lagde jeg bearnaise, som var dene eneste varme sausen på bordet og fire kalde sauser som er basert på yoghurt.
Saus 1
2 dl gresk yoghurt
1 dl solbærgele
Saus 2
2 dl gresk yoghurt
1 dl hakkede sylteagurker
Saus 3
2 dl gresk yoghurt
1 most mango
1 banan
Saus 4
2 dl gresk yoghurt
Så mye hvitløk du tåler:)
Kjøttet jeg serverte var oksekjøtt, svinekjøtt og kylling; men det er også godt med sjømat. I tillegg serverte jeg en salat, ost, potetmos, ris, chips og selvfølgelig krydder til kjøttet.
Nydelig!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar