Sider

onsdag 9. mars 2011

Bacon og makaroniform

Dette er favoritthverdagsmaten til mannen. Hver gang vi lager denne sier han at neste gang skal han spise litt mindre - noe han selvfølgelig ikke gjør. Baconet kan erstattes med skinke eller rester fra søndagssteika.

90 g margarin
6 ss mel
6 - 8 dl melk
Salt og pepper
200 g makaroni
4 egg
500 - 700 g Bacon (den uoppskjærte typen)


Først lager du en hvit saus ved å smelte smøret i en kjele og tilsette mel. Rør deretter i melken, litt av gangen slik at det ikke blir klumper. La det koke 10 min.

Kok makaronien, sil av og sett til side.

Baconet skjæres i terninger, ca 1 cm tykke. Stek dem godt. Bland deretter saus, makaroni og bacon, tilsett eggene og rør godt. Krydre. Ha røren i en form og stek ved 200 grader i ca 45 min.


Serveres med smeltet smør og potet,

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar