Dette er favoritthverdagsmaten til mannen. Hver gang vi lager denne sier han at neste gang skal han spise litt mindre - noe han selvfølgelig ikke gjør. Baconet kan erstattes med skinke eller rester fra søndagssteika.
90 g margarin
6 ss mel
6 - 8 dl melk
Salt og pepper
200 g makaroni
4 egg
500 - 700 g Bacon (den uoppskjærte typen)
Først lager du en hvit saus ved å smelte smøret i en kjele og tilsette mel. Rør deretter i melken, litt av gangen slik at det ikke blir klumper. La det koke 10 min.
Kok makaronien, sil av og sett til side.
Baconet skjæres i terninger, ca 1 cm tykke. Stek dem godt. Bland deretter saus, makaroni og bacon, tilsett eggene og rør godt. Krydre. Ha røren i en form og stek ved 200 grader i ca 45 min.
Serveres med smeltet smør og potet,
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar